За да е успешно това правителство, регулаторните органи трябва да

...
 
За да е успешно това правителство, регулаторните органи трябва да
Коментари Харесай

Мартин Димитров : В политиката е по-добре всичко да е ясно

 

„ За да е сполучливо това държавно управление, регулаторните органи би трябвало да стартират да работят. Има един по-скандален въпрос. Тръгнаха да сменят ръководителя на Сметната палата, макар, че мандатът му не е изминал, тъй като разкри нарушавания. Просто той е неуместен. “ Това съобщи Мартин Димитров от ПП-ДБ в ефира на  Българска национална телевизия.

„ Проблемът ни е следният – да не успеем да променим този модел и да създадем оценка на работата. Те желаят бързо да изберат нови управления. Те са им изтекли мандатите, само че не ни ли би трябвало една по-дълга процедура, с цел да забележим какво са свършили тези хора. Ние сме чакали две години, в този момент желаеме за една седмица да ги сменим “, сподели още  той.

„ Имаше потребност от това овакантяване през днешния ден. Ако ние напряко сменяме управление, а не оценим обективно, имаме огромно разграничение в метода. Ние, каквито задължения сме поели – ще си ги осъществим. Важно е да се съблюдава дадената дума. За да бъдат изпълнени обещанията беше и нашата реакция през днешния ден. Ще оценим какво е правил всеки регулатор и на тази база ще изберем нов “, изясни Димитров.

„ Хората желаят смяна на Конституцията и правдивост. В политиката е по-добре всичко да е ясно. Среща ПП-ДБ-ГЕРБ ще има “, увери Мартин Димитров.

„ Това, което вършим сега е гаранция за бюджета. Искаме гаранция, че обещаното – ще се случи “,допълни той.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР